Actualitat

Tornar a portada

Enquesta primaveral

Obrim una nova enquesta, i presentem els resultats i el guanyador de l’enquesta de març!

 

Comencem pel principi. Com recordareu, al març vam preguntar-vos sobre la diada de Sant Jordi.  Han arribat 30 respostes, i aquestes són les vostres opinions:

 

Sant Jordi, festiu?

 

 

Queda clar que això que les escoles facin festa mentre la resta del món treballa no us ha acabat d’agradar. Com tampoc no us agrada que sigui un dia feiner. Les altres dues opcions, tot festiu o mig festiu, són les guanyadores amb diferència.

 

De les 30 respostes, 2 eren anònimes. Amb les 28 restants hem fet el sorteig, i la guanyadora ha estat… l’Alba Franquesa, de Sant Antoni! Enhorabona, Alba!

 

Així, tenim els següents guanyadors:

 

Recordeu que cada mes triarem a l’atzar un guanyador o guanyadora i, a final d’any, entre els guanyadors de cada mes sortejarem una estada per a dues persones en un hotelet amb encant.

 

I, ara, presentem l’enquesta del mes de març. Renoi, ja som a la primavera, i sembla que tot costa més. Ens abracem a la tassa de cafè, arrosseguem els peus pel carrer, les lleganyes ens acompanyen tot el dia… És evident que patim astènia primaveral. Perquè, l’astènia primaveral existeix, oi que sí?

 


·