De les escoles

Tornar a portada

III Edició de la Vallès Gam Jamm a Granollers

Aquest abril, més de 40 participants  durant 48 hores van haver de crear un vídeojoc d’una determinada temàtica en grups de quatre o cinc. Es va celebrar a a l’Escola Pia de Granollers. Més informació a la web de l’event. 

 

  

Segons els organitzadors, “una Game Jam és un repte personal per als nostres estudiants, a la vegada que serveix per a posar en practica els coneixements i fer CV/portfoli. Però sobretot una Game Jam és una festa, on tothom aprèn, comparteix coneixements a la vegada que s’ho passa bé.”

 

 

Aquest any,  “s’ha superat amb escreix, les anteriors edicions amb més d’una quarantena de participants que venien del Valles Oriental, el Maresme y Barcelona.” Com expliquen des de Granollers, “no només va créixer el nombre de participants, si no que també la qualitat dels productes finals.
La temàtica d’aquest any no va ser fàcil “Els bucles temporals i altres paradoxes del temps”, però això no va resultar un problema per als participants que van donar el 200% d’ells mateixos i com a resultat, un total de 8 projectes diferents a cada qual més original.”

 

 

Però no només tot va ser feina, “també vàrem tindre moments per a la disbauxa, una sessió de cinema nocturn sobre la temàtica de la Game Jam, una xerrada sobre música en els videojocs i una paella popular on tots els assistents van poder recarregar les piles. Ara només podem pensar en una quarta edició que segurament serà més i millor” asseguren els organitzadors.

 

 

Pots escoltar els organitzadors, a Ràdio Granollers.

 

 


·