Editorial

Aliar-nos ens fa avançar

La Formació Professional, la FP, per a l’Escola Pia de Catalunya és un repte molt important, és una de les línies estratègiques que potenciem per portar a terme el nostre propòsit: transformar la societat mitjançant l’educació. Educar noies i nois perquè se’n surtin a la vida, capaços de pensar, aprendre i prendre decisions de manera autònoma. (més…)

En portada

Buscant feina des d’una escola

SUṀṀEM - Aprèn i conviu

SUMMEM AL DIA

Actualitat

Els desfibril·ladors externs automàtics o semiautomàtics (D.E.A./D.E.S.A)

El passat mes de març a l’Escola Pia de Granollers uns mestres van realitzar una actuació de socors que va permetre donar temps a l’arribada dels equips mèdics i que gràcies a la qual es va poder salvar la vida d’un home que passava per davant de l’escola. (més…)

Els 6DiesDiferents: t’hi apuntes?

Els 6DiesDiferents formen part del projecte anomenat Dies Diferents, el qual s’emmarca dins del “Mou-te en Xarxa” de l’Escola Pia. (més…)

La participació a l’Escola Pia: un repte mundial

L’Escola Pia de Catalunya ja fa anys que treballa per, de mica en mica, ser una institució cada cop més participativa. (més…)

Enquesta: paper o eBook?

Obrim una nova enquesta, i presentem els resultats i el guanyador de l’enquesta d’abril! (més…)

De les escoles

Mataró, Nostra Senyora i Sarrià, Premis Recerca Jove

3 alumnes de l’Escola Pia de Catalunya han rebut el aquest 22 d’abril els Premis de Recerca Jove 2016 de la Generalitat. (més…)

L’Escola Pia de Vilanova acull una exposició sobre l’Holocaust

L’escola mostra des de dijous, 20 d’abril, l’exposició “La Shoa, el genocidi nazi del poble jueu”. (més…)

III Edició de la Vallès Gam Jamm a Granollers

Aquest abril, més de 40 participants  durant 48 hores van haver de crear un vídeojoc (més…)

Participa!

Les recomanacions de maig

Que bé que es posa començar el mes amb un cap de setmana de tres dies, oi? Ja heu començat a llegir els llibres de Sant Jordi? Per si de cas sou molt ràpids, i ja teniu necessitat de noves recomanacions, aquí teniu la tria mensual dels vostres companys! (més…)

Escola Pia al món

Compassion Challenge (Estats Units i Puerto Rico)

L’Escola Pia és present arreu del món, i això l’obliga a adaptar-se a les diferents realitats de cada territori. I això fa que algunes coses que aquí puguin sobtar-nos, en altres llocs siguin ben normals. Un exemple n’és el finançament.  (més…)


·