Actualitat

Tornar a portada

Els 6DiesDiferents: t’hi apuntes?

Els 6DiesDiferents formen part del projecte anomenat Dies Diferents, el qual s’emmarca dins del “Mou-te en Xarxa” de l’Escola Pia. Són unes colònies obertes a tots els joves de Catalunya d’entre 14 i 18 anys (3rESO – 2nBatxillerat) i actualment n’existeixen dues tandes: del 25 al 30 de juny, i del 28 de juny al 3 de juliol.

 

Com el projecte del “Mou-te en Xarxa”, es fonamenten en 3 eixos principals:

 

 

Aquests eixos, es treballen a partir d’un lema, al voltant del qual es desenvolupa tot uneix d’animació d’on neixen diverses tipologies d’activitats que permeten treballar diversos objectius establerts. Les colònies es duen a terme durant sis dies per les comarques de l’Alt Urgell i el Pallars Jussà. Els participants surten de Barcelona amb autocar fins arribar al punt d’inici de la ruta, la qual transcorre en gran part per l’Espai d’Interès Natural de la Serra del Boumort i finalitza una vegada s’arriba a la rectoria de Claverol, on hi transcorreran els tres dies restants.

 

Al ser unes colònies que transcorren a la muntanya, totes les activitats van molt lligades en compartir els recursos que tenim, ajudar-nos els uns als altres a superar els obstacles que ens anem trobant pel camí i de prendre consciència de la importància del medi ambient i la natura. Per aquest motiu, a part de l’eix d’animació i les activitats esmentades, donem molta importància al quotidià, tan durant la ruta com a la casa de colònies i ens organitzem mitjançant patrulles per tal de distribuir-nos les tasques a realitzar.

 

 

Els 6DD són unes colònies úniques on l’entorn i la companyia les fan especials i diferents. Un espai on poder reflexionar, aprendre, descobrir i divertir-se. Uns dies on poder conèixer-te a un mateix i aquells amb qui comparteixes camí. Sis dies diferents i intensos on viure grans emocions !! Vols viure’ls en primera persona? T’hi esperem !


·