Escola Pia al món

Tornar a portada

Compassion Challenge (Estats Units i Puerto Rico)

L’Escola Pia és present arreu del món, i això l’obliga a adaptar-se a les diferents realitats de cada territori. I això fa que algunes coses que aquí puguin sobtar-nos, en altres llocs siguin ben normals. Un exemple n’és el finançament. Als Estats Units d’Amèrica, el finançament públic de les entitats socials és mínim o testimonial, quan no és inexistent. En canvi, hi ha una gran tradició de finançament privat (particulars, empreses, fundacions…).

 

 

És en aquest sentit que els escolapis americans impulsen la campanya “Parist Fathers Compassion Challenge”, un “repte de la compassió” que vol aconseguir finançament per a:

 

Si voleu saber més del “Parist Fathers Compassion Challenge” podeu fer una ullada a la seva web: http://piaristchallenge.com/

 


·