Escola Pia al món

Tornar a portada

A les Califòrnies estrenen un nou institut

Els nostres companys de la viceprovíncia de les Califòrnies han inaugurat aquest nou equipament que permetrà acollir nous espais per educació primària. El nou Institut José Calasanz es troba en un dels barris més desfavorits de Mexicali, just al costat de la frontera amb els Estats Units.

 

 

L’escola va començar a funcionar l’any 2014 amb uns barracons i un pati pels més petits. En l’actualitat hi ha tres aules d’Infantil en funcionament amb més de 70 alumnes a tot el centre. Les noves instal·lacions permeten la continuïtat pedagògica.

 

 

L’objectiu, a mig i llarg termini, és poder fer una escola que englobi el cicle d’Infantil, Primària, Secundària i Batxillerat per tal que els infants del barri de San Martín tinguin una educació de qualitat i amb futur.


·