Actualitat

Tornar a portada

Enquesta: Eurovisió… sí o no?

Obrim una nova enquesta, i presentem els resultats i el guanyador de l’enquesta de maig! Com recordareu, vam vam preguntar si sou més d’eBook, o de llibre en paper. Doncs bé, els resultats han estat els següents:

 

Ets més de llibre en paper, o d’eBook?

 

Mmm… Sabeu allò de “passo més gana que un comercial d’Amazon venent dispositius Kindle a la sala de professors d’una Escola Pia”?

 

De les 26 respostes, cap era anònima. Amb totes elles hem fet el sorteig, i la guanyadora ha estat… la Carme Guardia, de l’Hospitalet de Llobregat! Enhorabona, Carme!

 

Així, tenim els següents guanyadors:

 

 

Recordeu que cada mes triarem a l’atzar un guanyador o guanyadora i, a final d’any, entre els guanyadors de cada mes sortejarem una estada per a dues persones en un hotelet amb encant.

 

I, ara, presentem l’enquesta del mes de març. Potser sabeu que enguany els catalans vam guanyar Eurovisió per partida doble: el guanyador per dalt, Salvador Sobral, portuguès, va estudiar música a Barcelona. I el guanyador per baix, Manel Navarro, és de Sabadell. O potser no, no ho sabeu, perquè: qui mira encara el festival d’Eurovisió?

 

 

Save


·