Editorial

Papers de l’Escola Pia

L’Escola Pia de Catalunya, una entitat amb més de 350 anys d’història, està formada per homes i dones, laics i religiosos, compromesos amb l’educació, sobretot dels més vulnerables, i amb el canvi social. Dia a dia, des de diferents racons de Catalunya, a través de les nostres 20 escoles, entitats de lleure i fundacions portem endavant aquesta transformació. Un mateix compromís, uns mateixos valors i una missió compartida. (més…)

En portada

30 anys d’història, en tinta i bits

SUṀṀEM - Aprèn i conviu

3 anys de projecte

Actualitat

De Papers a Papers 4.0

‘Papers’ salta a la xarxa. I es transforma en Papers 4.0. Deixa la taula de la sala de professors i passa a la seva bústia de correu electrònic. (més…)

Continguts 4.0

El Papers 4.0 va néixer el setembre de 2010 i deixava de publicar-se el juny de 2015. Cinc anys, 50 números i centenars de col·laboracions i hores de feina. (més…)

Cinquena època

Després de dormir un temps, el novembre de 2016 Papers del Secretariat va començar una cinquena època amb nova cara. Vuit números que reflectien els canvis que vivia la nostra institució, amb la incorporació de seccions com SUMMEM al dia. (més…)

Les enquestes: resultats definitius

Bé, això s’acaba! Voleu saber qui s’endú una escapada de cap de setmana? (més…)

Participa!

Les recomanacions d’octubre

Aquest cop, hem demanat que ens recomaneu revistes. I no estan gens malament les que proposeu! (més…)

Escola Pia al món

Ephemerides, la revista mundial de l’Escola Pia

Tots coneixem la revista de la nostra escola, de l’AMPA, els butlletins de les fundacions, el Papers… Però, coneixeu la revista mundial de l’Escola Pia? (més…)


·