Escola Pia al món

Tornar a portada

Ephemerides, la revista mundial de l’Escola Pia

Tots coneixem la revista de la nostra escola, de l’AMPA, els butlletins de les fundacions, el Papers… Però, coneixeu la revista mundial de l’Escola Pia?
 
 

 

S’anomena “Ephemerides Calasanctianae” (literalment, “efemèrides calassàncies”) i és coneguda habitualment com a Efemèrides. Es publica mensualment, i els seus editors, a Roma, procuren mostrar, tant les notícies més rellevants de les diverses demarcacions escolàpies, com l’actualitat de la Cúria General. És una revista en quatre idiomes (castellà, italià, anglès i francès) i que també fa servir el llatí per a les parts més formals. Es publica en paper, i es pot descarregar també en pdf (amb una mica de retard, això sí) des de la seva web: http://scolopi.org/category/ephemerides/


·