Actualitat

Tornar a portada

Cinquena època

Després de dormir un temps, el novembre de 2016 Papers del Secretariat va començar una cinquena època amb nova cara. Vuit números que reflectien els canvis que vivia la nostra institució, amb la incorporació de seccions com SUMMEM al dia.

Un tema de portada substituïa la clàssica entrevista: l’aprenentatge entre iguals, el valor de les extraescolars, qui manté les nostres escoles o la gamificació. 

Vam demanar a tothom que ens recomanés revistes, llibres, pel·lis, receptes o viatges, a través de la secció Participa! o que votés a través de l’Enquesta, que plantejava preguntes divertides i lúdiques (Eurovisió sí o no, Paper e book). L’actualitat i la informació de les escoles ens apropaven notícies del dia a dia.

Una novetat més! L’Escola Pia al món ens va recordar que tenim companys i companyes, amb qui compartim missió i valors, en racons com Vietnam, Mèxic o Hongria: l’asrama d’Indonèsia o Compassion Challenge Estats Units-Puerto Rico.


·