Actualitat

Tornar a portada

Enquesta sobre les activitats extraescolars

En aquest número inaugurem una secció d’enquestes. Hi participes? Així, d’aquesta manera, la revista serà més interactiva i dinàmica!

 

Al proper número de Papers, el del mes de gener, dedicarem el tema de portada a les extraescolars. Per començar a escalfar motors, us preguntem: Quin és el principal motiu que fa que els pares apuntin els seus fills i filles a activitats extraescolars?

 

Entre els participants a l’enquesta sortejarem un premi. Cada mes triarem a l’atzar un guanyador o guanyadora i, a final d’any, entre els guanyadors de cada mes sortejarem una estada per a dues persones en un hotelet amb encant. T’hi apuntes? Només has de respondre aquest qüestionari (si vols respondre de forma anònima també pots fer-ho, però llavors perdràs l’oportunitat de guanyar el premi):

 


·