Actualitat

Tornar a portada

Campanya de Preinscripció 2017-2018

Com cada any iniciem la campanya de preinscripció pel curs 2017-18. El nostre repte és senzill de dir, però complex de fer: volem que a les nostres escoles hi hagi alumnes per garantir la seva sostenibilitat i la de tots els projectes que tenim en comú.

 

Però només ho aconseguirem si passen tres coses:

Des del primer minut del mes de setembre, ja es fa “campanya” per aconseguir aquesta fita, però podem dir que hi ha dues fases:

  1. des de les escoles: visites personalitzades a les famílies, organització d’esdeveniments, xarxes socials amb continguts del dia a dia de les escoles, presentacions locals SUMMEM, participació en concursos i premis, premsa local, xerrades a llars i altres escoles, …
  2. des d’EPC: relacions institucionals, signatures de convenis, xarxes socials amb continguts propis i també del dia a dia de les escoles, premsa, gestionar la participació de les escoles en determinats esdeveniments, …

Això són només alguns exemples. Cada vegada hem de ser més creatius per poder ser més atractius amb les nostres accions per tal de comunicar-nos més i millor.

  1. des de les escoles: portes obertes en totes les seves versions, cartelleria i altra documentació per distribuir per l’entorn (en base a la gràfica dissenyada des d’Escola Pia de Catalunya), publicitat a través de xarxes socials,…
  2. des d’EPC:
    – creació de material gràfic institucional (mostra al final del post)
    – campanya online a través de Facebook i Google (microsites al final del post)
    – participació en el Saló de l’Ensenyament, centrada sobretot en la FP.

Com a objectius en la campanya de preinscripció, des d’EPC ens n’hem proposat tres:

Aquests tres objectius estan presents en totes les accions que hem planificat.

Per acabar, dir que la força d’un equip és la suma de la dels seus individus, però el total resultant sempre serà més ric que la simple suma. Si ens creiem allò de “sols arribarem més ràpid, però junts arribarem més lluny” , no tindreu cap problema per donar suport a les accions que fem des de les escoles i des de la pròpia institució.

Des d’aquí, doncs, demanem la vostra participació activa en totes elles, que ja ho feu des dels vostres llocs cada dia, però en aquests moments, la necessitem més que mai:

Moltes gràcies a tothom!

 

Mostra de la campanya

Microsites/landings institucionals: pretenen que les persones que hi aterrin puguin enviar una petició d’informació o de visita a les escoles; el seu ús més habitual és en la campanya online a través de xarxes socials

preinscripció.escolapia.cat

batxillerat. escolapia.cat

fp.escolapia.cat

 

Campanya gràfica (diferents models):

 

slide_bat

slide_fp

epc_eso_h1

epc_pri_h1

unnamed


·