De les escoles

Tornar a portada

Una col·laboració formativa, lúdica i educativa

Serveis Educatius de CJT i Fun Track d’Escola Pia Olot iniciem un camí conjunt per poder oferir colònies interessants i diferenciades a les escoles. Lleure educatiu de qualitat.
El projecte te una vocació formativa ja que és el mateix alumnat qui crea i realitza la programació de les activitats esportives i de lleure. Alumnes de cicles formatius de Grau mitjà de conducció d’activitats fisicoesportives en el medi natural i Grau Superior en Animació d’activitats físiques i esportives. Aquests elaboren un projecte fet a mida de les escoles que els ho demanen, realitzen les activitats programades i avaluen i tanquen cada programa, facilitant un retorn a cada escola.

 

 

fun-track-i-serveis-educatius-1-1

El projecte queda sota la tutorització de l’Escola Pia Olot i Serveis Educatius (de CJT) realitza un assessorament pedagògic pel que fa a les programacions i també realitza selecció de les cases i fa la gestió de les reserves . Així doncs, iniciem la col·laboracióó amb moltes ganes d’oferir qualitat i frescor al mateix temps que guiatge i experiència als alumnes de cicles.

Anna Oliver i Carlota Ramos, Colònies Jordi Turull

 

 

 

 

 

 

 

 

Això va en serio!! Dimecres passat es va realitzar a l’Escola Pia d’Olot la primera reunió de treball de Serveis Educatius i Fun Track Garrotxa, amb l’objectiu d’iniciar un projecte pedagògic conjuntament. Serveis Educatius amb la seva trajectòria de gestió i posada en marxa de projectes pedagògics, i Fun Track Garrotxa amb el potencial formatiu i professionalitzador dels cicles formatis de grau mitjà i grau superior d’Activitats físiques i esportives, junt amb una proposta d’activitats a la Comarca de la Garrotxa.

 

Aquest curs ja iniciem el nostre projecte planificant conjuntament colònies en algunes de les nostres escoles. Treball en equip, amortització de recursos, participació, compartir feina !!

Mila Canyas, Escola Pia Olot


·