De les escoles

Tornar a portada

L’Escola Pia de Sabadell crea el “Premi Alumni”

L’Escola Pia de Sabadell ha creat el Premi Alumni, una distinció pública organitzada conjuntament pel centre i l’AMPA, que vol reconèixer aquells antics alumnes de l’escola que hagin destacat en la seva vida professional, social o acadèmica.

Es vol reconèixer la trajectòria de l’antic alumne/a i que serveixi de mirall per als actuals alumnes. A més, es vol agrair la tasca dels professors i de la institució educativa. Els candidats ja poden ser proposats mitjançant un procés participatiu dels membres actuals de la comunitat, alumnes, antics alumnes, treballadors i famílies de l’Escola Pia de Sabadell. La butlleta amb la proposta de candidat es podrà entregar a la porteria de l’escola, fins al dia 17 de febrer de 2017. L’acte de lliurament es farà el proper 16 de març. Al lloc web de l’AMPA es pot trobar més detalladament informació sobre aquest premi.

 


·