Actualitat

Tornar a portada

Enquesta sobre Josep de Calassanç

Obrim una nova enquesta, i presentem els resultats i el guanyador de l’enquesta de desembre!

 

Primer de tot, retonem a l’enquesta de desembre. Com recordareu, vam preguntar quin és el principal motiu que porta els pares a apuntar els fills i filles a activitats extraescolars. Doncs bé, han arribat 41 respostes, i tenim el següent resultat:

 

De les 41 respostes, 5 eren anònimes. Amb les 36 restants hem fet el sorteig, i el guanyador ha estat… En Tomàs Miralles, de Mataró! Enhorabona, Tomàs!

 

Recordeu que cada mes triarem a l’atzar un guanyador o guanyadora i, a final d’any, entre els guanyadors de cada mes sortejarem una estada per a dues persones en un hotelet amb encant.

 

I, ara, presentem l’enquesta del mes de febrer. Com sabeu, enguany estem immersos de ple en l’Any Jubilar Calassanci. Doncs bé: aquest cop farem una enquesta-examen: quina d’aquestes frases no és de Calassanç? No patiu, el sorteig el farem entre els participants, no entre els guanyadors!

 


·