Actualitat

Tornar a portada

L’Escola Pia de Catalunya amb els refugiats a Grècia

L’Escola Pia de Catalunya dóna una passa més en el seu compromís amb el drama dels refugiats. Com ja sabeu, fa un any, davant la greu situació dels refugiats a les portes d’Europa, vam demanar el vostre suport per acollir-los, tot compartint un compromís que preníem des de la Institució. Ens sumàvem així a altres entitats i diferents administracions.

 

moria

Fa uns mesos, us vam traslladar la bona notícia: ens fèiem càrrec de la Fundació Benallar, que també treballa aquesta necessitat a través d’un projecte de pisos d’acollida de persones refugiades. Llavors us vam avançar la nostra intenció d’articular una proposta de voluntariat de llarga durada com a educadors i educadores sobre el terreny, tant a Grècia com a Mexicali.
Després de fer els primers contactes des d’aquí, ara valorarem les possibilitats reals d’aquest projecte des del terreny. El dijous 19 de gener, la Sara Camps, responsable de l’Àrea de Pastoral, Lleure i Voluntariat, va marxar cap a Lesbos. Des de llavors, s’ha anat trobant amb responsables d’entitats locals i professionals que ja treballen als camps de refugiats de diverses zones de Grècia.

 

Si voleu seguir la seva activitat, podeu fer-ho a través del blog de l’Àrea d’Acció Social, on també hi trobareu altres iniciatives, projectes o notícies al voltant d’aquests temes.


·