SUṀṀEM - Aprèn i conviu

Tornar a portada

SUMMEM al dia

 “L’Aprenentatge per Projectes com a Projecte d’escola” ponència de Jaume Montsalvatge, membre de l’Àrea de Projecte Educatiu

El passat 1 de desembre, dins el marc de l’Educations Talks organitzat per la Universitat Abat Oliba, en Jaume Montsalvatge va relitzar aquesta ponència on va presentar les línies principals del SUMMEM.

 

“Innovar, un procés íntim”, article de la Ita Asperó al Diari de l’Educació

La directora Pedagògica de l’Escola Pia d’Olot reflexiona en aquest article sobre com es viuen des de les escoles els processos de canvi i innovació i com aquests processos cal fer-los des de la intimitat.

 

Continuen els seminaris de Treball Cooperatiu

Els Coordinadors de Treball Cooperatiu de cada escola continuen la formació-acció amb la Univeristat de Vic, aquests últim dies s’han realitzat el Seminari 3 de cada grup de treball.

 

Sessió de formació de Treball Cooperatiu del grup de generalització

El grup d’escoles de generalització va realitzar el dijous 12 de gener una sessió de formació de Treball Cooperatiu amb en José Ramon Lago de la UVic, concretament el marc teòric V del programa Cooperar per Aprendre, Aprendre a Cooperar.

 


·