De les escoles

Tornar a portada

Solidaritat a les escoles de Granollers i Terrassa

Celebren diferents activitats i iniciatives solidàries de sensibilització i recollida. Des de fa 21 anys, l’Escola Pia de Granollers celebra la fira de la solidaritat, on es convida a totes les famílies i alumnat de l’escola, tot i que també està oberta a qualsevol de la ciutat. Des de primària fins a batxillerat, els professors amb alumnes fan tallers i activitats pels més petits: des de maquillatge fins a pescar peixos passant per les crispetes i els pastissos… La recaptació va destinada al projecte comú que ens proposa Mans Unides del Vallès Oriental, la Fundació Educació Solidària, Servei Solidari i el Casal dels infants del Raval. Enguany, la cita va ser el 18 de febrer, i el projecte finançat és la construcció d’una agrobotiga a la ciutat de Comacalco (Mèxic) per poder beneficiar a 303 camperols i les seves famílies.

 

 

 

 

 

 

L’Escola Pia de Terrassa organitza per primer cop La Tarda dels Nens, un esdeveniment en què els nens i la solidaritat són protagonistes! La Tarda dels Nens, un espai de lleure solidari és un acte obert a la ciutat que s’organitza juntament amb l’AMPA, la FES de l’Escola Pia de Catalunya i les entitats solidàries de Terrassa. El proper divendres 3 de març, a partir de les 5 de la tarda i a l’entrada principal de l’escola, gaudirem junts d’un munt d’activitats lúdiques i solidàries pensades per a petits i grans que el Grup d’Acció Solidària (GAS) organitza juntament amb les següents entitats:
Fundació AVAN, Fupar, Namlo, La OKA, Somriure Humil, Max i Aleix Contra La Histiocitosis, Amics del Nepal, Oncolliga, Candela, Prodis, Petits Detalls, Mi Compañero de Viaje, Creu Roja, MUA Solidaris, Sanfilippo Barcelona i Càritas. Els infants són el pilar principal de l’escola i la solidaritat un dels valors essencials de la comunitat que junts fem possible.

 


·