De les escoles

Tornar a portada

Festa de les Arts i Mostra Audiovisual Josep Maixenchs

Els alumnes de l’Escola Pia de Catalunya participen en aquests events.

 

Mostra Audiovisual

Per setè any consecutiu, l’Escola Pia de Catalunya celebra la Mostra Audiovisual el proper 25 de maig. Un certamen que, enguany, té com a lema “Videomaníacs” i que estrena nou nom, Mostra Audiovisual Josep Maixenchs, en honor a l’històric cineasta i responsable de l’Escola Superior de Cinema de Catalunya (ESCAC). També estrena nova ubicació, els cinemes Girona de Barcelona. La Mostra premia els treballs de l’alumnat d’ESO i Batxillerat en les categories d’Animació, Ficció, Documental, Vídeoart i Espot, Animació Digital i Videojocs en col·laboració amb l’ESCAC.
El termini de presentació dels treballs és el 19 d’abril!

 

 

Festa de les Arts

La Fundació Cultural Joan Profitós, sota el patronatge de l’Escola Pia de Catalunya, vol fomentar la creativitat, la sensibilitat artística, la bellesa poètica, l’originalitat en l’expressió, la capacitat de reflexió, d’investigació i de crítica de l’alumnat. Per això, convoca els Premis de les Arts, per reconèixer els millors treballs de diferents disciplines. La primera edició d’aquests guardons s’ha celebrat l’any 2015 però té el seu origen en els Premis a la Creativitat, que tenen lloc des de fa 20 anys.

 


·