Actualitat

Tornar a portada

Escalfem motors per a la Jornada Pedagògica

La celebrarem el dissabte 6 de maig a Terrassa i tindrà com a eix temàtic la figura de l’educador o educadora. Per què? Perquè enguany commemorem els 400 anys de l’Escola Pia com a orde, i els 250 de la canonització de Josep de Calassanç. Que vol dir això? Que celebrem l’aniversari de dos fets històrics amb un punt en comú: el reconeixement públic del valor d’educar. Abans de l’Escola Pia, no existia cap orde religiós dedicat exclusivament a educar. I a Calassanç se li reconeix el mèrit d’haver defensat, quan encara això ningú no s’ho plantejava, que educar era (i és!) una de les tasques més lloables que hi ha en la societat. Per aquest motiu, dedicar la Jornada Pedagògica d’enguany als educadors i educadores està més que justificat.

 

Aviat us farem arribar més informació, de manera que estigueu atents i atentes. El que sí que podeu anar fent, mentrestant, és fer una ullada a les bases dels XXVI Premis Sant Josep de Calassanç, de reconeixement de la tasca que duen a terme els nostres companys i companyes. Trobareu les bases a la intranet, seguint aquest enllaç. Us animeu a presentar-hi candidats?


·