Actualitat

Tornar a portada

Nous cicles formatius a l’Escola Pia!

Voleu conèixer els nous cicles formatius que ofereix l’Escola Pia arreu de Catalunya? En el marc de la política de l’equip de gestió de potenciar l’oferta formativa de les nostres escoles, sobretot en l’àmbit postobligatori, per adequar-la a les noves necessitats de la societat i a la realitat de l’entorn proper, amb la finalitat de millorar l’orientació professional i de facilitar la inserció laboral dels nostres alumnes, el curs 2016-17 estem oferint nous cicles formatius de:

 

Grau superior

Grau mig

 

Per al curs 2017-18 oferirem de:

 

Grau superior

Grau mig

Titulació pròpia

 

Podeu veure tots els estudis de formació professional de l’Escola Pia de Catalunya a fp.escolapia.cat i ens podeu seguir a través del hashtag #fpescolapia.

 

Ah, i enguany també ens trobareu al Saló de l’Ensenyament, del 22 al 26 de març. Us hi esperem!


·