Actualitat

Tornar a portada

Convocatòries i premis

No us perdeu el nou espai de convocatòries i premis! Un dels grans reptes actuals en màrqueting és fer visibles les institucions, les empreses, les entitats,…. perquè tenim la necessitat:

 

És una certesa que els canals de comunicació han crescut de forma exponencial, el consum de la comunicació ha canviat, les xarxes socials han envaït nous espais, apareixen altres personatges en escena: nous ambaixadors, prescriptors,… Tot plegat ha fet que fins fa poc temps, calia destinar un percentatge molt elevat del pressupost de màrqueting a ser visibles; actualment, en canvi, amb pressupostos ben modests es pot ser molt eficient. Això és el que pretén fer de manera molt discreta aquest microsite.

 

Aquest nou espai que presento, Convocatòries i premis, al que s’accedeix des de la Intranet de l’Escola Pia de Catalunya, sorgit d’una necessitat a les meves aules (sobretot per a projectes d’emprenedoria o per a treballs de recerca), té l’objectiu d’ajudar a obrir l’escola al nostre entorn, amb dues línies d’acció:

  1. facilitar la cerca de premis per tal que els nostres alumnes puguin mostrar la feina feta dins l’escola (que és molt bona!).
  2. prendre consciència de la quantitat de convocatòries obertes de cara a obtenir finançament per a desenvolupar activitats i projectes tant del propi centre com dels nostres alumnes.

 

No és un espai pretensiós, només volem que sigui útil i pràctic, i sobretot un espai viu. Ara per ara, és un MPV (mínim producte viable), on hi podeu fer les aportacions que considereu una millora per a tots. Els aspectes formals encara han de millorar força.

 

Si sabeu de noves convocatòries i premis, voleu fer una crítica constructiva, i tot allò que serveixi per a fer un espai de consulta real i viu, sereu benvinguts si ens ho feu arribar a estel.paloma@escolapia.cat o per whatsapp al 648646295.

 

Quina informació hi podeu trobar?

 

Per finalitzar:

 

Per posar una mica d’humor amb el tema de fer visible, us comparteixo el gag que va fer el Bruno Oro a la Gala Gaudí:

 

 

(Si no el podeu veure, accediu-hi a través d’aquest enllaç: http://www.ccma.cat/tv3/alacarta/gala-premis-gaudi-2017/per-amor-a-lart/video/5646766/)

 

Estel Paloma


·