Actualitat

Tornar a portada

Enquesta sobre Sant Jordi

Obrim una nova enquesta, i presentem els resultats i el guanyador de l’enquesta de febrer!

Primer de tot, retonem a l’enquesta de febrer. Com recordareu, vam preguntar mostrar quatre frases, i vam preguntar quina d’elles no era de Calassanç. Doncs bé, han arribat 15 respostes, i tenim el següent resultat:

 

Quina d’aquestes cites et sembla que no és de Josep de Calassanç?

 

Els participants heu tingut molt bona intuïció (o Google us ha estat molt útil): efectivament, la frase “No podem fer grans coses, però sí coses petites amb un gran amor” no és de Calassanç, és de Teresa de Calcuta.

 

De les 15 respostes, 2 eren anònimes. Amb les 13 restants hem fet el sorteig, i la guanyadora ha estat… la Laura Martín, de Barcelona! Enhorabona, Laura!

 

Així, tenim els següents guanyadors:

 

Recordeu que cada mes triarem a l’atzar un guanyador o guanyadora i, a final d’any, entre els guanyadors de cada mes sortejarem una estada per a dues persones en un hotelet amb encant.

 

I, ara, presentem l’enquesta del mes de març. S’acosta la primavera, fa caloreta, les al·lèrgies retornen i… arriba Sant Jordi! Com sempre, però, ens sorgeix un dubte: hauria de ser festiu, aquest dia?

 

 

 


·