Editorial

Ara és demà

La consellera d’Ensenyament, Meritxell Ruiz, va encarregar al Consell Escolar de Catalunya (CEC) que articulés un debat sobre el futur de l’educació al nostre país. El projecte s’ha anomenat “Ara és demà” inspirat en els versos del poeta Miquel Martí Pol, que ajuden a entendre el sentit profund d’aquesta reflexió sobre els reptes a afrontar en l’esdevenidor. (més…)

En portada

Més enllà de Sant Jordi

SUṀṀEM - Aprèn i conviu

SUMMEM al dia

Actualitat

Recicla Cultura, 6a edició

Arribem a la sisena edició de Recicla Cultura, la gran iniciativa de mobilització social per Sant Jordi promoguda per la Fundació Servei Solidari i l’Escola Pia de Catalunya. (més…)

Xarxes socials, fotos, etiquetatges…

Us heu trobat mai que algú us digui: – Què tal, com va anar la calçotada de diumenge? I que et quedi la cara de pasta de moniato perquè no tens ni idea de perquè aquella persona sap que vas anar a una calçotada diumenge. (més…)

L’astènia primaveral, mite o realitat?

La primavera ja és aquí i entre les flors i les al·lèrgies també arriba una sensació de fatiga coneguda com astènia primaveral. Però existeix realment un tipus d’astènia associada a la primavera? (més…)

Enquesta primaveral

Obrim una nova enquesta, i presentem els resultats i el guanyador de l’enquesta de març! (més…)

De les escoles

Educadors de diferents escoles, al Senegal

Quatre companyes visiten projectes educatius escolapis. (més…)

La realitat social que afecta els joves, dins l’escola

Una artista urbana pinta les parets de l’Escola Pia Luz Casanova. (més…)

Alumnes i bombers, treballant junts

De l’Escola Pia Balmes, Granollers i Nostra Senyora, de Graus superiors (més…)

Trobada dels Coordinadors de Pastoral a Peralta de la Sal

Del 5 al 7 de març, de les diferents institucions educatives. (més…)

Participa!

Per Sant Jordi, llibres escolapis!

No sabeu quin llibre regalar per Sant Jordi? Doncs és ben fàcil: us proposem llibres escrits per companys i companyes de l’Escola Pia durant aquest darrer any! (més…)

Escola Pia al món

L’asrama d’Atambua (Indonèsia)

L’Escola Pia va arribar a Indonèsia l’any 2013, amb l’objectiu d’explorar les necessitats educatives d’aquest estat asiàtic. De seguida es va veure que no seria una missió senzilla: l’illa de Timor, que és on van anar els primers escolapis, procedents de la Província de Betània, és una terra molt pobra, i amb moltes necessitats. (més…)


·